Nordic Wellth Team Consultation

Om du kommer till mig för en Nordic Wellth team consultation, är det mig som du ser för konsultationen, men jag diskuterar dig i detalj med Maria och Nordic Wellth teamet för att komma till bäst möjliga behandlingen. Vi bollar tankar med varandra och du får på så sätt ta del av flera hjärnor istället för ett. 

 

Nordic Wellth består av ett multidisciplinärt team med näringsterapeuter, läkare, coacher och beteendevetare. Maria Berglund Rantén har utvecklat välarbetade riktlinjer för att alla konsultationer ska hålla samma höga standard, oavsett vilken terapeut du väljer att gå till. När du kommer till mig ansvarar jag för konsultationen men diskuterar alltid alla klienter med Maria och Nordic Wellth teamet för att säkerställa att du får den bästa möjliga behandlingen. Det här sättet att arbeta på har varit väldigt framgångsrik för våra klienter.

Barn upp till 15år  tillsammans med vårdnadshavre.

Konsultationer i både engelska och svenska.

Priser (Nordic Wellth Team Consultation):

Nybesök: 2ti, 2300kr

Återbesök: 50-60min, 1100kr

Konsultationer på Odenplans Integrerade Hälsoklinik, Stockholm.

Återbesök antigen i klinik eller via Skype/telefon.

Just nu med anledning av Covid-19 situationen kan du också välja att ta din första konsultation via Skype. Det går också bra om du bor långt bort från Stockholm.

www.oih.se

www.nordicwellth.se 

produce%202_edited.jpg
IMG_0129_edited.jpg
Buckwheat%20pankake_edited.jpg

NÄRINGSTERAPI

Hur går det till?